Tüm Bloglar

Glüten ve Glüten Intoleransı

Glüten, temel olarak buğday, arpa, çavdar ve yulaf gibi tahıllarda doğal olarak bulunan bir protein karışımıdır. Gliadin ve glütenin adı verilen proteinlerin bir kombinasyonu

Devamı
14/02/2025 14:23

Yaban mersini nedir?

Yaban mersini, fundagiller (Ericaceae) familyasına ait, küçük ve yuvarlak yapılı, mor-mavi tonlarında bir meyvedir. Latince adı Vaccinium myrtillus...

Devamı
14/02/2025 14:06

Kızılcık Nedir? Nerede Yetişir?

Kızılcık, kırmızı renkli, hafif mayhoş ve tatlımsı bir meyve olarak bilinir. Gülgiller (Rosaceae) familyasına ait olan bu meyve, Cornus mas adıyla da anılmaktadır.

Devamı
14/02/2025 14:06

Biberiye Şurubu Nedir? Faydaları Nelerdir?

Günlük yaşamın koşturması ve düzensiz beslenme alışkanlıkları, vücudumuzda toksin birikimine yol açabiliyor. Bu birikim zamanla enerji düşüşü...

Devamı
14/02/2025 13:27

Glüten ve Glüten Intoleransı

Glüten, temel olarak buğday, arpa, çavdar ve yulaf gibi tahıllarda doğal olarak bulunan bir protein karışımıdır. Gliadin ve glütenin adı verilen proteinlerin bir kombinasyonu

Devamı
14/02/2025 13:17
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.